Empties #1

Tanker omkring sundhed

Hej

Nu er det vist på tide, jeg får opdateret her.

Jeg har de sidste par år haft en stor interesse indenfor makeup og hudpleje, og har brugt tonsvis af kroner på at teste mange forskellige produkter. Makeup og hudpleje interesserer mig stadig rigtig meget og jeg får da også set et par videoer på YouTube med nogle af mine favorit makeup guruer.

Sagen er bare at jeg på det seneste har skiftet fokus, når det kommer til velvære i mit liv. Jeg er nemlig begyndt at interessere mig rigtig meget for træning og det har nok taget over som hovedinteressen i min fritid lige nu. Jeg har løbet ture et par gange om ugen de sidste par år, men det har primært været 3 km og ikke mere. Pludselig fik jeg en motivation til at træne hårdere og opnå en bedre form. Med det kom også lysten til styrketræning. Og Yoga. Lige nu nyder jeg altså godt af den helt store motivation til træning.

Når man som jeg, pludseligt begynder at interessere sig for styrketræning, men i bund og grund slet ikke har forstand på det, opstår der en række spørgsmål; Hvilke øvelser skal jeg lave? Hvilket træningstøj skal jeg bruge? Hvor ofte skal jeg træne? Det er nogle af de spørgsmål, jeg vil arbejde ud fra, når jeg udgiver indlæg her.

Indtil videre tager jeg det hele som det kommer, men jeg har dog lavet en træningsplan, der passer til mig. Med inspiration fra træningsplaner jeg kunne google mig til.

Så er det ellers bare om at komme af sted nogle gange i ugen, så der er fremskridt at spore. Når jeg har trænet mig op til at skulle have ekstra vægt på nogle af øvelserne styrker det min motivation helt vildt! Kender I det?

Anyways.. Jeg ville blot opdatere på, hvor jeg er i mit liv. Og på hvad mine indlæg kommer til at omhandle det næste stykke tid.

Kunne I være interesseret i at se min træningsplan? Jeg deler den gerne. Det kunne jo være, man kunne få noget konstruktivt feedback. 🙂 Ellers vil jeg bare gerne inspirere andre.

Kom gerne med input til, hvad jeg kan skrive om indenfor sundhed og træning. Jeg er meget åben for idéer!

Hav en god tirsdag 🙂

Sådan ser jeg ud efter træning. Stadig med lidt overskud 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties #1